Aj doma môžete vyzerať skvele tu je zopár tipov :-)

Prečo nebyť krásnou aj doma?

V tomto článku sa dozviete ako sa správne obliecť aby ste vyzerali krásne ale zároveň aby ste sa cítili aj pohodlne. Čo si budeme klamať. Každá žena chce byť okúzľujúca a to nielen v spoločnosti ale aj doma. Väčšinou sa pri výbere oblečenia zameriavame hlavne na to pohodlie. Prečo tieto 2 veci ,,ako byť štýlová,, a ,,cítiť sa pohodlne nespojiť do jednej?

Zahodte vyťahané neforemné tepláky a spraté tričká. Inšpirujte sa našimi outfitmi ktoré sa Vám zaručene budú páčiť.

                                                 Dámske teplákové súpravy a športové komplety

Ak ešte nevlastníte žiadnu dámsku teplákovú súpravu je načase to zmeniť. Tepláková súprava ktorá je veľmi ľahko kombinovateľná pretože vrch aj spodok stačí zladiť len s topánkami, doplnkami a celý outfit máte vyskladaný. Dnes už sa súprava nenosí len na šport ale je to moderný štýlový kúsok ktorý môžete nosiť kdekoľvek, či už s kamoškami na kávu, v aute alebo na nákupy. Súpravy ktoré sú veľmi praktické a pohodlné a zároveň vyzerajú štýlovo.
Výhodou súprav je, že ich môžete nosiť aj zvlášť ako mikinu alebo tepláky k inému outfitu. Na výber máte dámsky teplákový komplet - dvojdielny, trojdielny ale aj štvordielny komplet, pohodlná športová oversize súprava alebo dámska letná súprava ktorá je super módnym kúskom v letných mesiacoch. V našej ponuke nesmú chýbať aj dámske elegantné komplety. 

                                                            Dámske župany s kapucňou

Určite aj vám sa už stalo, že vás prekvapila nečakaná návšteva a vy ste si pomysleli,, preboha čo som to mala na sebe,, Práve preto vám ponúkame jednoduché riešenie. Župan, ktorý si môžete ľahko prehodiť na seba a zaviazať opaskom. Všetky dámske župany ktoré ponúkame sú ušité z kvalitných materiálov, nesmie chýbať ani vyšívaný motív, kapucňa a vrecká ak neviete čo s rukami :-) Ideálna je dĺžka nad kolená, sadne každému, či už vyššej alebo nižšej postave. Kvalitné krátke župany od výrobcu POPPY si okamžite zamilujete aj práve pre ich príjemný mäkučký materiál v ktorom sa budete cítiť príjemne počas celého dňa. U nás nájdete aj župany s motívom Minnie a Mickey Mouse ideálne pre všetky milovníčky týchto ikonických postavičiek.

4 Výhody prečo si vybrať práve župan.

1, Praktický
Dámsky župan je praktické domáce oblečenie ktoré si vďaka ležérnemu strihu ľahko oblečiete. Vhodná voľba po kúpeli ak sa nechcete prezliekať do pyžama :-)
2, Pohodlný
Príjemný mäkučký materiál zaručí maximálne pohodlie. Budete sa cítiť skvele aj vďaka voľnému strihu.
3, Teplý
Poznáte ten pocit keď je vám zima a dlho trvá kým sa zahrejete? Stačí hodiť na seba župan a je po probléme.
4, Štýlový
Originálne a jedinečné dámske župany, ktoré zaujmú kvalitným prepracovaním, vyšívanými motívmi, či už hravé motívy alebo nápisy.
Tip pre Vás:
Župan je veľmi dobrou voľbou ako niekoho obdarovať či už svoju polovičku, blízkych alebo urobiť radosť sebe milé žienky :-)